Als veelzijdige professional vervul ik verschillende cruciale rollen om individuen en hun gezinnen te ondersteunen in hun groei, ontwikkeling en welzijn.

Als jongerencoach richt ik me op het begeleiden van jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) of gedragsproblemen bij het ontdekken van hun potentieel, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het maken van positieve keuzes voor hun toekomst. Ik bied een luisterend oor, praktische adviezen en empowerment om hen te helpen hun doelen te bereiken. Ik bied een aangepaste begeleiding en ondersteuning, waarbij ik rekening houd met hun unieke behoeften en capaciteiten. Jongeren met autisme ontvangen van mij specifieke begeleiding die gericht is op het bieden van structuur, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het bevorderen van zelfstandigheid.

Als shadowcoach op scholen bied ik persoonlijke begeleiding aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, zowel academisch als sociaal-emotioneel. Mijn doel is om hen te helpen bij het overwinnen van obstakels en het behalen van succes in de klas en daarbuiten.

In mijn rol als begeleider bij omgangsregelingen werk ik samen met gezinnen om een gezonde en respectvolle omgang tussen kinderen en ouders te bevorderen, zelfs in complexe situaties. Mijn focus ligt op het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor alle betrokkenen.

Als opvoedondersteuner werk ik samen met ouders om hen te helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het ouderschap. Ik bied praktische tips, strategieën en een ondersteunend netwerk om ouders te helpen bij het creëren van een liefdevolle en ondersteunende omgeving voor hun kinderen.

In al mijn rollen streef ik ernaar om een verschil te maken in het leven van de mensen die ik ondersteun, door hen te helpen hun potentieel te bereiken, relaties te versterken en een positieve toekomst op te bouwen.

Rotterdamse Rochella Becker voetbalt op hoogste niveau

Meiden uit Hillesluis schitteren op het voetbalveld

Dames van Zuid, een groep meiden uit Hillesluis, doen samen met SKVR bij het Sportplaza in het Zuiderpark mee aan...

Event with Najib Foundation

Event for refugees together with Najib Foundation @AZC Weer.

Stichting Dock x Sven v Beek

Challenge010

Challenge010 is een samenwerkingsverband tussen Rotterdam sportsupport en Rotterdamse scholen binnen het voortgezet onderwijs en sportbonden. Vele duizenden Rotterdamse kinderen...