WIE IS ROCH ADVENTURES?

Hi! Mijn naam is Rochella Becker, geboren en getogen in Rotterdam. Rotterdam-Delfshaven. Een wijk met vele voetbalveldjes en andere pleintjes waar je als jongen je hart kan luchten. Voor een meisje was dat wel even anders, maar door veel te trainen en geduldig te blijven, kreeg ik in de loop der jaren steeds meer de kans om me te laten zien in de sport. Uiteindelijk kon ik aan verschillende panna-demonstraties meedoen. Met als uiteindelijk resultaat dat ik in 2014 EUROPE CHAMPION werd!

PANNA?!

Een panna (Surinaams voor ‘poortje’, een verwijzing naar de voetbalterm ‘poorten’) is een beweging waarbij een voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door poort. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de poortende speler zelf balbezit houdt na zijn beweging. 

Naar aanleiding hiervan heb ik verschillende workshops gegeven aan jongeren om mijn verhaal te delen. Dit alles inspireerde mij om een eigen bedrijf te starten. Waarin ik mijn eigen ervaring, achtergrond en opleiding kan combineren met het helpen van jongeren. Waarom ik dit zo graag wil? De energie die ik ervan terugkrijg is met geen pen te beschrijven, echt iets doen om iemand te helpen. Vanuit hun eigen unieke talenten, kracht en plek. Om vervolgens te werken aan zelfkennis en zelfvertrouwen en de jongere stappen te zien zetten in de richting van zijn of haar doel. Ik vind het geweldig als ik daaraan kan bijdragen.

 

MISSIE & VISIE

Roch Adventures staat voor het motto ‘Teach One Each One’ en vindt dat deze jongeren een eerlijke kans verdienen, ongeacht hun achtergrond, cultuur, gedrag, opvoeding en thuissituatie. Als je niet de standaard route volgt, hoe creëer je dan een leven dat bij je past? De missie van Roch Adventures is om vooroordelen weg te nemen en unieke talenten een kans te geven op een open doel. Om een helder beeld te krijgen van wat de jongeren willen en te ontdekken wat ze kunnen, tonen wij oprechte interesse. Wij levelen met hen. Op deze manier kunnen wij hen het beste motiveren, stimuleren en begeleiden naar een betere toekomst.

Roch Adventures moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen en duidelijke doelen te stellen. Wij van Roch Adventures vinden het altijd belangrijk om dit te doen op een manier die past bij wie jij als persoon bent. Het is tenslotte jouw leven en jouw leven draait om jou. Alles wat wij doen als organisatie draait om jou! Samen kijken we naar wat voor jou belangrijk is en wat je nodig hebt om deze doelen te bereiken.

Gelukkig sta je er niet alleen voor, Roch Adventures wil je hier graag in begeleiden en heeft hier de juiste tools voor. Samen maken we een plan en dit doen we stap voor stap in jouw tempo en op een manier die bij jou past.

HOE WIJ DIT DOEN?

Hoe beter je weet wie je bent, welke talenten je hebt en wat bij je past, hoe meer je van je leven geniet. Roch Adventures helpt je daarbij. Hoe krijg je een beter leven dat bij je past? Hiervoor is het handig om naar verschillende punten te kijken, omdat deze punten met elkaar verbonden zijn. Door er samen met een coach op uit te gaan en activiteiten te ondernemen, krijg je bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen. Kom in een goede en positive vibe door een goed gesprek te voeren met een coach. Geen saaie gesprekken op kantoor of in een praktijkruimte. Nee! Gewoon lekker op stap en de wijde wereld in met Roch Adventures. Zo zorgt dit ook meer voor vriendschappen en vergroot jij je netwerk. Dit netwerk draagt bij aan een leuker leven! Een beter team maakt het immers makkelijker om te scoren.

Dit team hoeft niet altijd te bestaan uit ouders, leerkrachten, coaches of hulpverleners te zijn die je helpen. Ook anderen kunnen je helpen deze doelen te bereiken. Denk hierbij aan buren, klasgenoten, lokalen sterren of matties. Roch Adventures helpt je dit netwerk in te zetten om je doelen te bereiken.

Stuur een vrijblijvend bericht en dan zal Roch Adventures contact met jou opnemen. Dat kan via mail, whatsapp of telefonisch.

Block 2

Laten we in contact komen

Bellen of mailen kan altijd.

Email
info@rochadventures.nl

WhatsApp
+31 6 30050471